14+ Jan Sverak Csfd Pictures

14+ Jan Sverak Csfd Pictures. Při troše štěstí dokáží dát filmu velkou opravdovost, protože ještě nemají herecké manýry a situace často skutečně prožívají. V roce 1991 natočil komedii obecná škola, do kterého obsadil svého otce a jana třísku a z filmu se stal doslova mega trhák a dodnes je to masovým publikem asi nejvíce obdivovaný svěrákův počin.

Biograf Jan Sverak Pictures Three Brothers 2014 logo - YouTube
Biograf Jan Sverak Pictures Three Brothers 2014 logo - YouTube from i.ytimg.com
Pak už jan zahájil svou celovečerní, nepřehlédnutelnou tvorbu. V pořadu minišou karla šípa (od r. 2021, zdeněk svěrák vzpomínal, že se mu se synem spolupracovalo stejně dobře, jako kdysi s ladislavem smoljakem.

Na dotaz, co má v plánu natočit po strništi řekl, že neví, ale že už nemá žádný rezervní projekt a že může slíbit, že do dalšího filmu se nepustí do té doby.

V pořadu minišou karla šípa (od r. 2021), v epizodě vysílané 3. V roce 1991 natočil komedii obecná škola, do kterého obsadil svého otce a jana třísku a z filmu se stal doslova mega trhák a dodnes je to masovým publikem asi nejvíce obdivovaný svěrákův počin. 2021, zdeněk svěrák vzpomínal, že se mu se synem spolupracovalo stejně dobře, jako kdysi s ladislavem smoljakem.


Comments

Popular posts from this blog

Download Idaho Background

12+ Ufc 268 Card Images

33+ Messi Wallpaper 4K Gif